Menu Close

Astro Channel List Terbaru Bermula 1 April 2020

astro channel list

Astro akan kemaskini no saluran channel list terbaru yang akan berkuat kuasa pasa 1 April 2020 ini.Senarai List terbaru chanell itu anda boleh rujuk disini.

Menurut FB page rasmi astro, Saluran itu termasuklah Saluran HD.Anda boleh rejuk pada gambar dibawah.

chanel list 1
chanel list 4
chanel list 7
chanel list 10
chanel list 13
chanel list 16
chanel list 19
chanel list 2
chanel list 5
chanel list 8
chanel list 11
chanel list 14
chanel list 17
chanel list 20
chanel list 3
chanel list 6
chanel list 9
chanel list 12
chanel list 15
chanel list 18

Kepada anda yang dah ada Astro tu,jangan terkejut pula bila check buka chanel tu dah tak ada ,,,Rujuk list tu dulu ye.....

 

Kalau belum ada Astro dan nak pasang tu boleh lah tengok promosi apa yang ada sekarang kat sini.

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *