Menu Close

Belajar Cara Ejen Viral Jana RM40k Dengan Affiliate.

ejen viral image

Ejen Viral ialah satu panduan untuk anda yang nak jana income melalui affiliate berdasarkan pengalaman mereka yang terbukti telah menjana sehingga RM40k.Yang bestnya mereka telah sudi berkongsi step by step cara yang betul dan terbukti membantu mereka berjaya jana income sebanyak itu.

Gambar-income-total-bertiga.png

Adilah,Abdul Halim dan Shahrul telah berganding bahu berkongsi kepakaran masing-masing untuk sediakan satu panduan yang terbaik untuk anda belajar step by step cara mereka jana income melalui affiliate.

Jadi anda tak perlu lagi "langgar tembok".Mereka telah sediakan cara yang efektif untuk anda mula buat extra income.Follow je cara mereka.

Apa yang bakal anda belajar?

Ketahui Maklumat asas tentang Affiliate.

  • Apa itu Affiliate?
  • Proses buat duit menerusi affiliate
  • Kelebihan bisnes affiliate
     
     

Seterusnya korang akan diajar cara-cara membuat kajian tentang beberapa perkara penting…Antaranya adalah :

  • Cara cari dan pilih produk yang profitable
  • Ciri-ciri pemilihan owner produk
  • Analisa tahap permintaan produk
  • Analisa golongan sasaran

Dalam fasa pemasaran, korang semua akan didedahkan dengan funnel yang penting untuk promote produk afffiliate.

Setiap funnel yang digunakan adalah proven dan telah membantu kami semua dapat jualan 5-6 angka dalam masa singkat sahaja.

Penggunaan setiap funnel diceritakan secara jelas dan step by step. Just duplicate sahaja.

Ini adalah fasa terpenting dalam Ejen Viral, dalam fasa ini korang semua akan diasah dengan persediaan untuk :

  • Cara buat post viral yang boleh tarik perhatian audience dan boleh bawa banyak Like, Komen dan Share.
  • Cara untuk dapatkan trafik/leads yang banyak.
  • Cara pilih group pengiklanan yang convert.
  • Cara penggunaan caption dan cara selamat untuk share post ke group-group pengiklanan di Facebook
  • Cara untuk ‘auto’ kan bisnes affiliate korang supaya sambil bercuti pun still sale masuk menderu-deru.

Dalam bab penting ini, korang akan ditunjukkan :

  • Cara bagaimana untuk kumpulkan semua database dalam satu kolam emas.
  • Cara untuk jaga dan belai isi kolam supaya sentiasa boleh generate sale setip hari.
  • Korang akan dapat banyak teknik yang nampak simple tapi jadi power bila diolah ikut keperluan bisnes affiliate.

Dalam fasa boost sale, korang semua akan didedahkan dengan macam mana cara untuk melonjakkan jualan affiliate. Strategi yang diberikan adalah :

  • Mudah digunakan dan tak mengambil masa lama untuk buat
  • Cara untuk ke depan satu langkah dari pesaing
  • Cara untuk lajukan pengumpulan lead/trafik

Setiap kaedah yang diberikan senang diapply.

Dalam fasa terakhir ini, korang semua diberi penerangan tentang sebarang kemungkinan tindakan yang perlu dilakukan untuk sesuatu situasi contohnya :

  • Apa perlu di lakukan jika berdepan dengan masalah tertentu
  • Apa yang perlu diperbetulkan jika result untuk sesuatu step tidak seperti yang diharapkan.

AMARAN

Sebelum buat sebarang bayaran, pastikan korang faham bahawa pakej yang kami sediakan dekat atas tu BUKAN sesuai untuk semua orang…Mereka-mereka yang di bawah ni, tolong jangan buat sebarang pembelian :

  • Dah expert buat affiliate
  • Malas nak study panduan dan malas nak buat macam yang di ajar
  • Hari ni beli panduan, esok terus nak untung besar!
  • Beli dengan niat nak mintak refund bila dah tau content

Maaf, panduan ni bukan untuk korang!…Hanya mereka yang memenuhi kriteria di bawah saja yang layak untuk dapatkannya :

  • Zero pasal affiliate atau masih belum konsisten
  • Rajin membaca panduan yang dibeli dan sanggup berusaha
  • Sabar serta konsisten buat apa yang diajar hingga dapat tuai hasil

Panduan ini Disediakan Dalam Bentuk Ebook dan anda boleh juga upgrade ke kelas Online untuk dapat extra ilmu praktikal.

Maklumat lanjut anda boleh rujuk kat web ini.

 

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *