Menu Close

BlogXpress Review Dan Bonus

blogxpress review dan bonus

Blogxpress ni merupakan satu Plugin yang akan bantu anda memudahkan kerja Bloging terutama dari segi menulis artikel yang amat penting.

Blogxpress Review ini ditulis khas untuk anda yang berminat nak buat blog dan buat pasif income dengan blog anda.Juga disediakan bonus khas untuk anda jika dapakan melalui blog ini.

Review Produk BlogXpress

Nama Produk  :Blogxpress

Pemilik Produk :Rashvin Singh

Jenis Produk  :Digital Produk.Jenis Plugin WordPress.

Tarikh Pelancaran : 23 Dec 2019

Harga  :

  • 23/12-24/12-Basic RM150/Pro RM250
  • 25/12-26/12-Basic RM160/Pro RM260
  • 27/12-28/12-Basic RM170/Pro RM270
  • 29/12-30/12-Basic RM180/Pro RM280
  • Selepas ini   -Basic RM199/Pro RM299
ecover blogxpress

Takut Terlepas Pandang Harga Promosi dan Bonus dari MyKlik.com?

Jemput Join Telegrame offer

BlogXpress ni Untuk Siapa?

Plugin Blogxpress ini sangat sesuai untuk pemilik website atau blog wordpress yang hadapi masalah

  • Tak de idea nak tulis blog
  • penat perah idea nak tulis
  • penat seting integrasi blog dengan web affiliates.
  • nak dapatkan banyak Backlink
  • tak pandai SEO

RRingkasnya kalau anda pemilik blog wordpress memang sesuai untk anda.

Cara Buat duit pasif melalui Blog

Kalau anda masih bermula nak buat blog...saya share sikit idea macam mana nak buat duit melalui blog.

anda boleh buat duit melalui

  • Google Adsense
  • Membership.
  • Affiliates marketing
  • Jual produk amazon
  • produk sendiri
  • Slot iklan banner

Yang menariknya ...Plugin Blogxpress ini telah mudahkan kerja anda tanpa buat secara manual setiap kali.....Hanya setting sekali sahaja.Selepas itu ianya dipaparkan secara auto sahaja.

Masalah update Blog.

Buat blog ini kena rajin tulis artikel yang berkualiti...baru ramai orang baca.Bila ada artikel berkualiti ...Google pun suka...Bila goole suka maka akan dapat trafik percuma...Semua tu memerlukan kita rajin update dan tulis artikel yang menarik.

Masalahnya tak ada Idea...Jadi Blogxpress akan bantu anda dapatkan Artikel yang bermutu ikut keyword yang anda mahukan.

So kan dan jimat masa dan tenaga.Disamping itu Plugin ini juga disediakan fungsi integrasi dengan spiner artikel.Jadi kalau nak unik artikel pun dah senang.

Bagaimana Blogxpress bantu anda?

Ini adalah step biasa bila nak buat blog.

  1. Search keyword.
  2. Cari bahan
  3. tulis artikel
  4. masukkan grafik.
  5. masukkan banner iklan affiliate
  6. masukkan link affiliates
  7. publish.

Plugin Blogxpress akan bantu anda buat step 2 hingga 7 secara auto.

senang kan...Set keyword yang anda mahu dan publish kempen...lepas 25 minit atau 1 jam siap artikel dan terus publish.

Ok ke Blogxpress Ni?

Ini pendapat saya...kalau tanya ok ke Blogpress ni?

Ianya satu plugin yang sangat membantu dari segi menautomasikan kerja-kerja menulis artikel anda.

namun kelemahannya hanyalah....jika anda mahukan kualiti artikel yang betul-betul unik anda mesti edit dulu sebelum publish.

Blogxpres masih berikan anda kebebasan dalam memilih artikel yang telah diberi oleh plugin untuk anda edit ,delete atau nak perbaiki sebelum publish.

Kesimpulannya ,Plugin ini amat diperlukan untuk anda sekiranya anda nak bina pasif income melalui blog.

Tak Mahu Terlepas Harga Offer dan Bonus Dari MyKlik?

Blogxpress akan dilancarkan pada 23 Dec 2019 ini pada harga RM150.Harga akan dinaikkan ke harga Asal produk setiap 2 hari.

Dan jika anda berminat boleh dapatkan melalui myKlik kerana ada special bonus untuk anda iaitu 60 video tutorial WordPress

Join Group Telegram Bonus Blogxpress.Saya akan update disana.

wpmastery_package

Tarikh Pelancaran : 23 Dec 2019

Harga  :

  • 23/12-24/12-Basic RM150/Pro RM250
  • 25/12-26/12-Basic RM160/Pro RM260
  • 27/12-28/12-Basic RM170/Pro RM270
  • 29/12-30/12-Basic RM180/Pro RM280
  • Selepas ini   -Basic RM199/Pro RM299
Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *