Menu Close

Cara nak Cari Hotel Murah.

Hujung tahun ini iaitu pertengahan bulan 11 akan bermula musim cuti sekolah.Jadi ramai antara kita mengambil kesempatan membawa keluarga keluar melancong sambil tenangkan fikiran.Tak kisah sama ada dalam atau luar negara.Kalau keuwangan mengizinkan boleh la keluar negara…tapi kalau nak jimat dalam negara pun dah seronok.Kat malaysia ni banyak tempat menarik yang kita boleh pergi.

Sekarang ini merupakan masa terbaik untuk anda rancang perjalanan anda….Jangan lagi seminggu nak pergi baru plan…Anda plan nak pergi mana?Antara perkara penting untuk anda ambil tahu ialah tempat tinggal.Yang ini kena tempah awal-awal sebab musim cuti sekolah ramai yang akan tempah…..

Harga setiap hotel berbeza-beza…Anda kena pandai pilih..Kalau nak murah…anda kena rajin servey….cari dan bandingkan harga…Kalau boleh jimat RM10 ke RM20 pun kena ambil kira…sebab belanja sekarang memang mahal.Oleh itu kita kena jimat selagi boleh jimat.

Macam mana nak cari hotel murah?

Sekarang ni kalau nak hotel mewah pada harga murah pun dah boleh…semuanya di hujung jari je….Betul ke?Ye la…jom saya share cara atau trik yang boleh guna bila nak tempah hotel.

Tempah guna Apps hotel Murah.

Sekarang terdapat banyak Apps yang boleh anda guna untuk cari dan bandingkan harga dan terus lakukan tempahan.Antara Apps yang ramai orang guna….antaranya Trivago,Agoda,Traveloka,Apphotel dan sebagainya.Anda boleh daftar dan cuba servey harga.Pastikan anda dapatkan diskaun code…terutamanya untuk anda yang pertama kali daftar .ini adalah cara yang paling mudah anda buat…Cuma kena rajin lakukan servey sahaja.

Tanya pada orang yang rajin melancong.

Cara ni agak susah sikit,sebab kalau anda tak ada kawan yang kaki melancong…macam mana?Mereka ini biasanya banyak pengalaman dalam urusan tempahan hotel murah ni….

macam saudara kita ni..bro Rohaizad...Dia ada share macam mana dia dapat sewa hotel pada harga RM2 untuk 2 hari.Mula-mula macam tak percaya….tapi bila dia tunjuk bukti…takkan tak nak percaya lagi..Bawah ni saya share video beliau…anda dengar sendiri perkonsian beliau.

https://youtu.be/AjFcL4DA9JI
https://youtu.be/NoVgyjAekHo

Jadi kalau anda nak tahu bagaimana beliau boleh dapat dengan harga begitu murah….bolehlah berurusan terus dengan beliau….Beliau ada share bagaimana beliau boleh berjumpa satu cara untuk dapat tempah hotel dengan harga yang murah.KLIK DISINI untuk maklumat lanjut.

Sekarang ada Promo Code diberi kepada anda…Jadi jimat sikit tapi khas untuk anda hari ni dan besok sahaja.

Jangan lupa share artikel ini dengan kawan-kawan yang tengah plan nak cari hotel murah….

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *