Menu Close

Jana Pendapatan Sampingan Dengan Membaca.

Khas untuk anda yang rajin membaca,saya nak share dengan anda bagaimana nak jana pendapatan sampingan melalui hobi membaca anda.Walaupun tak banyak tapi setakat nak buat belanja bill tel pun dah syukur...

Apa yang perlu anda lakukan hanyalah download App Cashzine.Buka dan baca artikel melalui App itu...yang penting ianya PERCUMA...

Nak tahu caranya?Teruskan bacaan anda......

Apa Itu Cashzine?

Cashzine ialah Applikasi yang memberi anda ganjaran setiap kali anda baca dan kongsi artikel yang anda baca.Ganjaran yang diberikan adalah dalam bentuk Point terkumpul..Dan Point terkumpul itu boleh ditukarkan kepada cash mengikut jumlah tertentu.Lagi banyak anda baca dan kongsi...lagi banyak point yang anda dapat.lagi banyak point anda dapat ...lagi banyak cash yang anda dapat.

Kualiti bahan bacaan juga agak baik.....macam saya suka baca artikel berkenaan gaya hidup dan makanan.

Juga ada disediakan Artikel dalam kategeri lain seperti ,Berita hangat,gaya hidup,hiburan,hiburan,kesihatan dan makanan.

Cara Dapat Duit Dari cashzine.

Ada 3 cara untuk anda dapat duit dengan membaca melalui CashZine.

Cara 1-Jemput Rakan mendaftar dan membaca guna Applikasi ini.Setiap pendaftaran melalui jemputan anda ,anda akan diberi point tertentu.

Cara 2-Baca Artikel kegemaran Anda.

Pilih artikel yang anda minat dan baca sahaja.Point akan terkumpul semasa anda baca artikel itu.

Cara 3:Kongsi Artikel bacaan anda.

Selepas baca tu jangan lupa kongsi artikel tu kat kawan atau sesiapa sahaja .Boleh juga share kat facebook anda.

Cara Daftar Cashzine

Cashzine hanya boleh guna melalui Telefon sahaja.Anda searh AppĀ  Cashzine dan download .

daftar cashzine 5

Selepas Install...buka App klik "Create An Account"

daftar cashzine4

Isi Detail seperti diminta.Rujuk gambar

cara masukkan invite codee

Selepas selesai masukkan detail tu

1-Klik "Me" pada bahagian bawah...

2-Lepas tu pilh "Masukkan kod Jemputan"

Masukkan invite code

Masukkan Kod Jemputan "636754" pada ruangan bulatan seperti dalam gambar dan klik "Hantar"

Anda akan dapat 8000 point percuma setelah selesai step ini.

daftar cashzine 3

Dah selesai dah proses pendaftaran.Mudah sahaja..

iot jiksoo mini

Selepas ini anda dah boleh mula scrool dan baca artkel dalam App ini sambil kumpul point.

Dan jangan lupa share artkel yang ana baca tu utuk dapat extra point.

Cara Nak kongsi Artikel

Bila dah selesai pendaftaran...anda boleh mula pilih dan baca artikel kegemaran anda.Anda boleh pilih kategori bacaan yang anda minat pada menu bahagian atas App.

baca artikel

Scrool dan pilih artikel yang anda minat.

baca artikel 2

Indikator point terkumpul akan dipaparkan sambil anda baca seperti dalam gambar.

cara share artikel

Lepas baca jangan lupa share artikel tu...Kat menu pada bahagian bawah tu klik pada share button seperti dalam gambar diatas.

cara share artikel 2

Pilih medium mana yang anda nak share artikel tu...Samaada kat whatsapp,FB,Twiter.Copy link dan past pada FB,Twiter dan sebagainya...Macam tu sahaja.Bila kawan anda baca,,,anda pun turut dapat point.

Cara Jemput Rakan

Selain baca dan share artikel,anda juga boleh jemput rakan anda untuk guna app ini seperti anda guna sahaja...Anda akan dapat extra point setiap kali rakan anda guna app ini.

Senang sahaja nak invite ....minta rakan anda masukkan invite code yang anda dapat lepas daftar pada bahagian invite tu...iaitu seperti step pendaftaran.

senang je kan.....sambil baca,sambil dapat extra income...

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *