cara memulakan bisnes tudung

Bisnes Tudung-Bagaimana Bermula?

Spread the love

Melihat ramai yang telah berjaya ceburi bisnes tudung maka ramai yang turut nak buat sama.Tapi tahukah anda cara memulakan bisnes ini dengan betul?Kalau kita tak tahu buat dengan cara yang betul …dibimbangi kita akan mengalami kerugian.

Tudung merupakan satu pakaian yang memerlukan kita peka dengan kehendak pasaran dan trend terkini kerana ia melibatkan fesyen.Ini adalah antara cabaran yang perlu dihadapi jika nak cuba bisnes tudung ini.

Jadi bagaimana nak memulakan bisnes tudung ini dengan betul?

Rancang perniagaan bisnes tudung

Perkara asas yang mesti kita buat ialah merancang strategi dan bagaimana nak buat.Bermula dari proses buat produk,marketing dan sebagainya.Setiap aspek tu perlukan penelitian.Ini dapat minimakan risiko kerugian.

Setiap perancangan harus mengambil kira setiap risiko yang bakal dihadapi.Bisnes ini memerlukan modal yang besar.

Cara Cari Supplier tudung

Kenal pasti tudung jenis apa yang ingin anda jual.Apakah kelebihan atau apakah keunikan tudung anda berbanding pesaing?Bila dah ada jawapan tu…baru cari supplier…atau anda nak buat sendiri.

Pada masa sekarang ini anda boleh mulakan bisnes tudung ini sebagai dropship.Jika anda hadapi masalah modal…bolehlah mula dengan dropship ini.Cuma keuntungan tak sebanyak mana.

Jika ada kepakaran ..lebih baik buat sendiri.Bina jenama anda sendiri.Ianya lebih baik.

Cara promote tudung.

Part ini paling penting selain produk anda iaitu marketing.Jika anda mempunyai produk yang terbaik tetapi tersalah marketing…produk tak akan laku.Jadi kena pastikan bab arketing ni kena betul-betul mantap.

Ada banyak kaedah pemasaran yang boleh kita gunakan.Terpulang kepada kebolehan kita.

Rahsia Bisnes Tudung

Jika anda serius nak belajar buat bisnes tudung ini dengan betul…saya shorkan anda berguru dengan orang betul-betul pakar dalam bisnes tudung ni.

Beliau telah sediakan maklumat penting bagaimana nak mulakan bisnes ini dengan betul.

Klik pada gambar dibawah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *