Im Lejen Review Dan Free Kupon Diskaun.

Spread the love

Produk Im Lejen sebenarnya telah dilancarkan pada 26 Ogos lepas pada harga RM27 bulanan.Ketika review ini ditulis harganya ialah RM49 bulanan.Banyak kontent baru telah ditambah.JAdmin share sikit review tentang produk ini.

Berkenaan Produk

Nama produk :IM Lejen.
Jenis Produk :Digital Produk
Pemilik Produk:Wazeen,Rashvin Singh
Tarikh pelancaran :26 Ogos 2019-26 Sept 2019

Harga :Ketika artikel ini ditulis harganya ialah RM49 bulanan,RM245 setiap 6 bulan Atau RM490 setahun.

Maklumat produk.

Ia merupakan langganan secara membership.Segala produk akan di akses melalui ruangan membership.

Ia terdiri daripada video tutorial,ebook,Software atau tool marketing,Special diskaun produk digital,free e-learning .

Review Web Jualan Im Lejen.

dalam web jualan ada dijelaskan matlamat dan visi pemilik produk.So kalau anda rasa ia menepati tujuan anda …ianya amat sesuai untuk anda.

dijelaskan 6 golongan sasaran yang sesuai untuk produk ini.Jadi mereka telah olah Sistem untuk bantu anda melalui sistem membership mengikut turutan proses yang betul.

Apa yang anda dapat?

1-Video traning/Tutorial

2-Software dan App

3-Diskaun Ahli VIP

4-FB Group/Chanel Telegram Support.

5-Interview dengan pakar.

6-Sesi hotseat & mastermind.

 

Selepas itu diterangkan apakah kontent yang akan anda akan belajar dan mereka juga tunjuk membership area.Jadi secara amnya melalui web jualan telah memberi keyakinan tentang kualiti produk.

 

Tentang Support.

Part ini yang paling penting kalau nak beli sesuatu produk.Mereka telah sediakan FB Group dan Chanel Telegram yang boleh ahli gunakan jika ada masalah berkenaan produk. So tak perlu risau tentang Support.

 

Tentang Kredibiliti Pemilik.

Ramai yang ambil maklum bahawa mereka telah membantu ramai usahawan dalam perniagaan online.Berdasarkan testimoni yang dipaparkan..anda tak perlu bimbang tentang Kredibiliti mereka.

 

Tentang Harga.

Ketika review ini ditulis prodik ini berharga RM49 bulanan.Mungkin akan dinaikkan lagi berikutan konten akan ditambah dari semasa ke semasa.Harganya masih lagi murah jika nak dibandingkan dengan value yang bakal anda dapat.Rata-rata satu ebook sahaja beharga RM50 keatas…So Apelah sangat RM49 bulanan tu kan?…

 

Kesimpulan.

Im Lejen merupakan produk yang wajib anda beli kerana ia memberikan ilmu yang sentiasa update dan lengkap kerana ia sentiasa kemaskini kontent.Sopprt juga dalam bentuk komuniti…bermaksud ada bantuan sesama komuniti dalam Fb Grop tersebut.

Admin nak beri anda kupon diskaun kalau anda nak dapatkan produk ini.Klik link dibawah review ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *