Menu Close

Keunikkan Apam Balik Bandung

apam balik bandung kamunting

Biasa dengar apam balik je...semua orang dah tahu...tapi ni "Apam balik Bandung".Ape yang bestnya dengan apam balik ni?

Setiap hari ulang alik jalan ke rumah mata asyik dok jeling kat papan tanda "Apam Balik Bandung" je.Selalu tengok ramai yang singgah beli....ni mesti ada kelainan ni...almaklumlah saya memang minat dengan apam balik...Jadi rasa ingin cuba tu memang la menjadi-jadi...

Jadi bila ada kesempatan tu,saya singgah ...nak try test ape yang bestnya apam Balik Bandung ni.Oleh kerana pertama kali singgah dan tak tahu pula tu ape bendanya apam balik bandung ni...Jadi kenalah tanya ape yang bestnya apam balik bandung kepada si pembuatnya....Harap dia syorkan yang sedap le...jangan pula yang mahal....

Rupanya ada banyak pilihan yag boleh pilih...naik rabun mata dibuatnya.

Jadi saya try perisa Peanut butter..Bagi saya yang memang suka apam balik ni...memang tak mengecewakan....keunikkannya hanyalah pada tambahan perisa yang ada.anda boleh rujuk sendiri menu tu...nak perisa ape...pilih aja.

Harganya pula amat berpatutan ....kalau yang original tu hanya RM5 untuk 6 keping.RM1.50 untuk single dan RM2 untuk double....Kat tempat lain saya tak pasti....Kalau anda kat kamunting bolehlah cuba singgah dan rasa keunikkan apam balik ini.

menu apam balik bandung
oreo apam balik bandung
jagung
jagung apam balik bandung
coklat apam balik bandung
ori apam balik bndung

menurut pemilik gerai ni ade juga menerima tempahan untuk majlis kenduri dan sebagainya.Kalau nak tahu harga kena rujuk dengan ownernya....boleh hubungi melalui no dam gambar kat bawah tu...Baru meriah kenduri kita...

83336717_124947019020763_4495730383995797504_n
83551237_124946972354101_159700121154486272_n
80509841_105589634289835_7680183664562405376_n
85003256_129250698590395_2252687987152257024_o

Kawan-kawan cuba share ape menu istimewa yang baru anda cuba...kat komen dibawah...Boleh juga kita rasa...

Please follow and like us:

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *