Menu Close

Lazada Sales 9/9-masa untuk jimat belanja.

lazada 99 sale

Pada 9/9/2020 nanti Lazada akan mengadakan promotion 9.9 big brand sale.Jadi sudah tentulah ada banyak barang offer kat situ.Sebelum nak bekunjung ke page lazada tu kena berhati-hati sikit nanti terlebih belanja.

Seperti kebiasaan yang lazada buat ...pada tarikh tersebut ada harga special yang boleh anda dapat.My-klik nak share sikit info bagaimana nak dapatkan harga special ni.

Antaranya ialah......

Kunjungi lazada Home Page atau offer page.

Kat sini kebiasaan Lazda akan highlight apa-apa special free gift seperti voucher,kupon diskaun dan sebagainya.

Banner offer item pun ada kat situ

KLK DISINI untuk tengok home page tu...

home page lazada

Rujuk icon big brand sales produk

lazada big brand sale

setiap barang yng sertai kempen ni akan ada ikon offer macam dalam gambar di sebelah..

Kalau dah berkenan tu boleh add to cart tapi jangan bayar dulu...tunggu pada 9 hb ni baru bayar untuk dapat harga offer.

Harga offer tu ada ditunjukkan pada bawah gambar produk macam dalam gambar di sebelah.

Tebus Brand Shop voucher

lazada brand shop voucher

Shop tertentu yang sertai kempen ada sediakan voucher diskaun untuk anda.Tebus voucher tu kalau nak beli barang dari mereka.Boleh jimat lagi tu...

Explore Lazz Mall

lazz mall

Lazz mall macam kedai kecil dalam lazada.Dalam tu pun ada banyak special offer.anda boleh follow mereka kalau nak dapat update offer item dari mereka.

Beri perhatian pada pre-order sale

lazada chup dulu

Bermula sekarang sehingga 8 hb ni anda kena selalu explore offer item ni...sebab ia selalu bertukar...contoh kalau sekarang anda tengok ada offer...besok belum tentu...jadi kena le selalu refresh...

Anda serch "CHUP DULU" untuk tengok item ini....bila dah jumpa barang yang berkenan tu boleh lah buat pre order dan bayar pada 9/9 nanti.

KLIK DISINI dan search "CHUP DULU"

Please follow and like us:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *