All Clean

Penulen Udara All Clean-Inovasi Terkini Dari Sk Magic.

Spread the love

Pencemaran udara adalah sesuatu yang tak dapat kita elakkan.Setiap hari kita terdedah kepada pencemaran ini tak kira samaada di tempat kerja atau pun dirumah.Akibatnya tahap kesihatan akan terjejas,terutamanya untuk anda yang ada anak,orang tua atau yang ada penyakit asma atau lelah.Antara tanda-tanda yang anda terdedah kepada udara tidak sihat ialah seperti selalu selsema,sesak nafas,batuk dan selalu demam.

Untuk anda yang pentingkan kesihatan keluarga …penggunaan penulen udara adalah satu keperluan.SK Magic baru-baru ini telah lancarkan penulen udara terbaru iaitu All Clean.Jom kita tengok apa yang bestnya dengan penulen udara ni.

Reka bentuk model baru ini nampak lebih cantik dan kemas.Dan yang paling penting …reka bentuknya membolehkan ia menyedut udara kotor dari semua arah..Jadi anda banyak pilihan tempat yang sesuai untuk anda letak.

All Clean purifier

Ciri lain antaranya adalah

  • Panel display yang simple dan mudah untuk di akses..Nampak lebih bergaya.
  • dilengkapi dengan turbo fan membolehkan ia menyedut dan bebaskan udara dengan lebih efisyen.
  • 8 step filter yang menyingkirkan gas tercemas,bakteria dan bau yang tak menyenangkan.
  • Double anti bakteria pre filter memberikan lebih keselamatan kepada kualiti udara untuk kita.
  • UV ARC Core Sterilisation membantu membunuh bakteria dan virus dalam produk sebelum membebaskan udara yang telah ditapis.
  • Disediakan 3 mode pilihan untuk kita tukar ikut keselesaan kita iaitu,max mode,auto dan sleep mode.
  • Penjaggaan dan penyelengaraan yang mudah.Boleh buka dan cuci sendiri jika perlu.

Model ini dilancarkan pada harga pengenalan RM99/month untuk model All Clean Virus Fit. Manakala model All clean (ACL-20C) dilancarkan pada harga RM79/month.

All Clean Virus Fit
All Clean (ACL-20C)

Tak Pasti sampai bila harga ini akan kekal.Anda boleh berhubung melalui whatsapp melalui nombor tel didalam gambar untuk dapatkan maklumat lanjut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *